Ароматне морквяно-картопляне пюре з розмарином – чудовий гарнір і до запечене м’яса, і до смаженої риби
Інгредієнти
Картопля – 5 шт. | |
Морква – 3 шт. | |
Розмарин – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком |
При слові пюре у більшості відразу ж виникає асоціація з картоплею. Але насправді пюре можна готувати з чого завгодно. Ось англійці, наприклад, дуже люблять пюре з селери. Але як на мене саме по собі воно дуже різке на смак. Я ж пропоную варіант з найбільш звичних і завжди доступних нам овочів – картоплі і моркви. З морквою пюре вийде красивого оранжевого кольору і зовсім з іншого смаку. А нотка розмарину додасть елегантності і неймовірного аромату страви
Покроковий рецепт
1. Овочі помийте і очистіть.
2. Наріжте довільними шматками і складіть в каструлю. Залийте водою, посоліть і варіть до готовності.
3. Злийте воду в чашку. Розімніть товкачиком до однорідного стану. По мірі необхідності додавайте воду з-під овочів.
4. Додайте сушений розмарин і перемішайте.
5. Яскраве сонячне картопля-морквяне пюре готове до подачі!