Гарнір – морквяно-картопляне пюре з розмарином

Гарнір – морквяно-картопляне пюре з розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматне морквяно-картопляне пюре з розмарином – чудовий гарнір і до запечене м’яса, і до смаженої риби

Інгредієнти

Картопля – 5 шт.
Морква – 3 шт.
Розмарин – 1 ч. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати Гарнір – морквяно-картопляне пюре з розмарином

При слові пюре у більшості відразу ж виникає асоціація з картоплею. Але насправді пюре можна готувати з чого завгодно. Ось англійці, наприклад, дуже люблять пюре з селери. Але як на мене саме по собі воно дуже різке на смак. Я ж пропоную варіант з найбільш звичних і завжди доступних нам овочів – картоплі і моркви. З морквою пюре вийде красивого оранжевого кольору і зовсім з іншого смаку. А нотка розмарину додасть елегантності і неймовірного аромату страви

Покроковий рецепт

1. Овочі помийте і очистіть.

2. Наріжте довільними шматками і складіть в каструлю. Залийте водою, посоліть і варіть до готовності.

3. Злийте воду в чашку. Розімніть товкачиком до однорідного стану. По мірі необхідності додавайте воду з-під овочів.

4. Додайте сушений розмарин і перемішайте.

5. Яскраве сонячне картопля-морквяне пюре готове до подачі!