Гороховий крем-суп з естрагоном

Гороховий крем-суп з естрагоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нашаткувати тонший очищений салатний цибулю, перекласти його в широку каструлю, потім обсмажити в невеликій кількості вершкового масла на тихому вогні при безперервному помішуванні.

Влити курячий бульйон, перемішати вміст каструлі, збільшити вогонь, в цей же час почистити необхідну кількість картоплі і нарізати невеликими кубиками. Нарізану картоплю покласти в каструлю і варити хвилин двадцять, після цього додати зелений горошок і листя свіжого естрагону, продовжити процес готування на помірному вогні при епізодичному помішуванні.

Через вісім хвилин пюрировать приготований гороховий суп блендером, влити трохи вершків, за смаком додати перець, насипати сіль. Збити суп ще раз і подавати його до столу в гарячому вигляді порційних тарілках, прикрасивши вершками і зеленню.