Гороховий суп з копченим мясом

Гороховий суп з копченим мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Горох промити, залити холодною водою, щоб трохи покрила його і поставити варитися на середньому вогні і періодично підливаючи воду. Тим часом чистимо і ріжемо картоплю, цибулю, часник і м’ясо.

Горох варити близько години, поки не почне розварюватися, потім відправити до нього картоплю і долити води необхідну кількість.

Обсмажити на сковорідці з олією м’ясо, потім додати до нього цибулю, моркву і часник.

Після закипання картоплі відправити в каструлю засмажку з м’яса з овочами, додати лавровий лист, сіль, перець і спеції. Варити до готовеости картоплі, це ще хвилин 10-15.
Подавати можна зі сметаною або вершками, але не обов’язково.
Приємного апетиту!