Гостро і смачно.
Інгредієнти
пекучий перець свіжий – половина стручка | |
ароматне масло кунжутне – на свій смак | |
кам’яна дрібна сіль – на смак | |
великі бульби картоплі рожевого – чотири штуки | |
свежемолотая солодка паприка – на свій смак | |
столовий оцет – на свій смак | |
очищені зубчики часнику великі – три штуки | |
мелений рожевий перець – на смак |
Корейці дуже часто використовують для приготування багатьох своїх національних страв, в тому числі, і для салатів, велика кількість гострих спецій.
Ті, кому подобається корейська кухня, можуть приготувати простий гострий салат з картоплі.
Покроковий рецепт
Великі бульби картоплі спочатку промити, після цього почистити, нарізати потім практично прозорими скибочками, далі весь нарізану картоплю помістити в яку-небудь глибокий посуд і промити в прохолодній воді рази три.
Як тільки картопляні скибочки будуть добре промиті від крохмалю, перекласти їх в каструлю середнього розміру і залити крутим окропом, хвилини на дві залишити.
Після цього ще раз промити в холодній чистій воді, очистити необхідну кількість часникових зубчиків, пропустити їх через прес, потім перекласти в посуд з нарізаними картопляними скибочками, влити в достатній кількості столовий оцет, додати всі види перчика.
Далі прогріти до високої температури рослинне масло в сковороді, як тільки вона розжариться, перелити його в посуд з приготованим картопляним корейським салатом, перемішати, трохи остудити і подавати відразу ж до столу в теплому вигляді.