Рецепт приготування гречаної каші з піджаркою.
Інгредієнти
Гречка – 600 гр. або 2,5 ст. | |
Задня частина курячої спинки – 300 гр. або 5 шт. | |
Морква – 1 невелика | |
Цибуля – 1 середня | |
Вершкове масло – 100 гр. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Сіль – щіпка | |
Спеції – за смаком | |
Соєвий соус – 1 ст. л. |
Якщо хочеться смачно і ситно поїсти, то цей рецепт допоможе урізноманітнити щоденний раціон. Готувати страву можна і на обід, і на вечерю. Приготована каша виходить ароматною, і має ніжний присмак.
Покроковий рецепт
Для початку підготуємо м’ясо і овочі. Задні частини курячих спинок очищаємо від м’яса, кістки можна залишити (потім можна буде зварити бульйон окремо). Нарізаємо на дрібні шматочки, приблизно 1-1,5 см завдовжки. Цибулю і моркву почистити. Цибулю дуже дрібно нарубати, а моркву натерти на тертці (дрібно або крупно за бажанням). У сковороду налити рослинне масло, почекати поки сковорідка підігріється, викласти м’ясо. Обсмажувати протягом 5 хвилин на середньому вогні.
У сковороду налити рослинне масло, додождать поки сковорідка підігріється, викласти м’ясо. Обсмажувати протягом 5 хвилин на середньому вогні.
Після того, як м’ясо вже трохи присмажилося, додати до нього цибулю, смажити ще 4 хвилини. Потім додати моркву, перемішати, смажити все разом ще 5 хвилин. У самому кінці, в піджарку слід налити столову ложку соусу, смажити 2-3 хвилини.
В окремій каструлі зварити кашу, додати в неї вершкове масло, щоб вона добре їм просочилася і стала більш ніжною. Подавати до столу можна кашу перемішану з піджаркою, або окремо накласти гречку, а зверху додати піджарку. Всім приємного апетиту.