Готується швидко і чудово підійде для дітей

Інгредієнти
| Гриби печериці – 300 гр | |
| Картопля – 4 шт | |
| Вершки – 200 гр або воду (якщо хочете приготувати дієтичний суп) | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Оливкова олія – 2 ст. л | |
| Сіль – За смаком |
Думаєте що б нового зробити з печериць? Спробуйте цей ніжний крем-суп!
Покроковий рецепт

Почистити картоплю і поставити варити (близько 40 хвилин), періодично перевіряти ножем – якщо картопля м’який, то він готовий

Почистити цибулю і нарізати на дрібні шматочки

Додати скороводу масло і обсмажувати цибулю до золотистого кольору

Промити гриби, видалити нижню частину ніжки і порізати, потім додати на сковороду і обсмажувати до готовності

Коли картопля буде готовий злити трохи рідини від нього в стакан – вона може стати в нагоді пізніше. З’єднати картоплю з грибами і додати вершки (або воду, якщо хочете приготувати дієтичний суп)

Подрібнити блендером до однорідної маси, якщо суп занадто густий – розбавити бульйоном від картоплі

Поставити на плиту і довести до кипіння, але не кип’ятити. При подачі можна прикрасити петрушкою або додати грінки. Блюдо готове, приємного апетиту!
