Грибний крем-суп з картоплею

Грибний крем-суп з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується швидко і чудово підійде для дітей

Інгредієнти

Гриби печериці – 300 гр
Картопля – 4 шт
Вершки – 200 гр або воду (якщо хочете приготувати дієтичний суп)
Цибуля – 1 шт
Оливкова олія – 2 ст. л
Сіль – За смаком

Як приготувати Грибний крем-суп з картоплею

Думаєте що б нового зробити з печериць? Спробуйте цей ніжний крем-суп!

Покроковий рецепт

Почистити картоплю і поставити варити (близько 40 хвилин), періодично перевіряти ножем – якщо картопля м’який, то він готовий

Почистити цибулю і нарізати на дрібні шматочки

Додати скороводу масло і обсмажувати цибулю до золотистого кольору

Промити гриби, видалити нижню частину ніжки і порізати, потім додати на сковороду і обсмажувати до готовності

Коли картопля буде готовий злити трохи рідини від нього в стакан – вона може стати в нагоді пізніше. З’єднати картоплю з грибами і додати вершки (або воду, якщо хочете приготувати дієтичний суп)

Подрібнити блендером до однорідної маси, якщо суп занадто густий – розбавити бульйоном від картоплі

Поставити на плиту і довести до кипіння, але не кип’ятити. При подачі можна прикрасити петрушкою або додати грінки. Блюдо готове, приємного апетиту!