Подрібнений перець чилі висипати у склянку від блендера (або відповідну для цього ємність) і залити гарячою водою на сантиметр вище обсягу перцю, накрити кришкою і залишити мінімум на 7 годин.
Коли перець вбере всю воду і розбухне, додати до нього сухі спеції і сіль
Ретельно розмішати інгредієнти до однорідної маси до консистенції сметани, після
додати оливкове масло і видавити часник
Знову добре перемішати, паста набуде більш світлий відтінок
Наприкінці додаємо улюблені сухофрукти або джем
для додання пікантності і м’якості
Солодкуватий ароматний присмак з вогненно-пекучим присмаком,не залишить байдужими любителів пряної Магрибской кухні. Паста Харіса чудово поєднується з м’ясом на вугіллі і овочами, кус-кусом, бобовими.
Попереджаю, що паста дуже гостра. ТІЛЬКИ для любителів пекучого!!!