Харіса Паста з перцю чилі

Харіса Паста з перцю чилі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Подрібнений перець чилі висипати у склянку від блендера (або відповідну для цього ємність) і залити гарячою водою на сантиметр вище обсягу перцю, накрити кришкою і залишити мінімум на 7 годин.



Коли перець вбере всю воду і розбухне, додати до нього сухі спеції і сіль


Ретельно розмішати інгредієнти до однорідної маси до консистенції сметани, після
додати оливкове масло і видавити часник

Знову добре перемішати, паста набуде більш світлий відтінок

Наприкінці додаємо улюблені сухофрукти або джем
для додання пікантності і м’якості

Солодкуватий ароматний присмак з вогненно-пекучим присмаком,не залишить байдужими любителів пряної Магрибской кухні. Паста Харіса чудово поєднується з м’ясом на вугіллі і овочами, кус-кусом, бобовими.
Попереджаю, що паста дуже гостра. ТІЛЬКИ для любителів пекучого!!!