Холодний суп таратор з огірків з авокадо

Холодний суп таратор з огірків з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Видалити у авокадо кісточку, потім зрізати шкірку біля цього плоду, а м’яку м’якоть акуратно нарізати невеликими шматочками. Перекласти нарізаний авокадо в глибоку миску, полити сумішшю з свіжовіджатого соку і масла, потім приправити перцем і трохи посолити.

Очистити від шкірки огірки, потім ці овочі нарізати маленькими кубиками, крупно порубати горіхи, що ж стосується листочків м’яти, то їх потрібно нарвати руками.

Почистити часник будь-яким зручним способом, відправити його разом з іншими компонентами в миску, додати перчик і трохи солі, влити попередньо охолоджене кисле молоко або кефір, додати газовану воду, ретельно перемішати все.

Накрити миску з таратором кришкою і відставити у бік хвилин на десять, щоб це блюдо трохи настоялося. Далі підготувати глибокі порційні тарілки, влити настоявшийся таратор. Викласти зверху шматочки авокадо, присипати горішками, злегка збризнути оливковою олією і подавати в охолодженому вигляді до столу.