Холодник буряковий з огірками (холодник)

Холодник буряковий з огірками (холодник) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодник буряковий на йогурті – відмінний варіант легкого обіду

Інгредієнти

Буряк – 2 шт.
Огірки – 2 шт.
Яйця – 3 шт.
Йогурт – 500 мл
Вода – 1 л.
Петрушка – пару гілочок
Сіль – за смаком

Як приготувати Холодник буряковий з огірками (холодник)

Влітку рідко хочеться їсти гарячі страви, адже на вулиці спека, палить сонце, а так хочеться прохолоди та свіжості. Але перші страви адже все одно треба їсти. У таких випадках дуже хороші холодні супи. Один з них я хочу запропонувати сьогодні – це буряковий холодник на йогурті. Виходить дуже яскравий і смачний суп, а головне – корисний

Покроковий рецепт

1. Буряк помити, отварит до готовності. Остудити, очистити і натерти на крупній тертці.

2. Яйця зварити в круту, остудити, очистити і порізати навпіл. Половинка яйця – на одну порцію (але можна і більше, хто як любить).

3. Огірки також помити, почистити і натерти на крупній тертці.

4. Петрушку помити і дрібно нарізати.

5. У каструлю скласти буряк, огірки і петрушку. Влити йогурт і холодну воду. Посолити.

Додати по половинці яйця і подавати до столу . Приємного апетиту!