Кальмари фаршировані грибами, сиром і яйцем

Кальмари фаршировані грибами, сиром і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Основні інгредієнти: заморожені тушки кальмарів, варені яйця, сир, гриби (шампіньйони).

Інгредієнти

Заморожені кальмари – 3 шт.
Гриби шампіньйони – 1 банка 450 р.
Сир твердий – 200 р.
Яйця – 5 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру

Як приготувати Кальмари фаршировані грибами, сиром і яйцем

Закуска на любителя. Комусь сподобається, комусь ні з-за специфічного смаку кальмарів. Любителям морепродуктів сподобається цей рецепт. Рецепт простий, але вимагає певної вправності. Головне правильно зварити кальмарів, щоб вони були м’які.

Покроковий рецепт


Гриби з цибулею обсмажуємо на сковороді з антипригарним покриттям в невеликій кількості олії. трохи додаємо солі або приправи з сіллю.


Яйця відварюємо. Тремо на тертці в глибоку миску.

Туди ж тремо сир.


Остиглі гриби додаємо, перемішуємо.



Розморожені кальмари обдаємо окропом, очистити від плівки.

Кладемо очищені кальмари в киплячу підсолену воду з лавровим листом і перцем горошком. Варимо пару хвилин.


Відрізаємо зайве… Начиняємо салатом.

Кладемо на сковороду під кришку на повільний вогонь хвилин на 5, періодично перевертаючи.



Укладаємо на блюдо, прикрашаємо. Подавати можна з лимоном і соєвим соусом. Приємного апетиту!