Основні інгредієнти: заморожені тушки кальмарів, варені яйця, сир, гриби (шампіньйони).
Інгредієнти
Заморожені кальмари – 3 шт. | |
Гриби шампіньйони – 1 банка 450 р. | |
Сир твердий – 200 р. | |
Яйця – 5 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка середнього розміру |
Закуска на любителя. Комусь сподобається, комусь ні з-за специфічного смаку кальмарів. Любителям морепродуктів сподобається цей рецепт. Рецепт простий, але вимагає певної вправності. Головне правильно зварити кальмарів, щоб вони були м’які.
Покроковий рецепт
Гриби з цибулею обсмажуємо на сковороді з антипригарним покриттям в невеликій кількості олії. трохи додаємо солі або приправи з сіллю.
Яйця відварюємо. Тремо на тертці в глибоку миску.
Туди ж тремо сир.
Остиглі гриби додаємо, перемішуємо.
Розморожені кальмари обдаємо окропом, очистити від плівки.
Кладемо очищені кальмари в киплячу підсолену воду з лавровим листом і перцем горошком. Варимо пару хвилин.
Відрізаємо зайве… Начиняємо салатом.
Кладемо на сковороду під кришку на повільний вогонь хвилин на 5, періодично перевертаючи.
Укладаємо на блюдо, прикрашаємо. Подавати можна з лимоном і соєвим соусом. Приємного апетиту!