Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – відмінне доповнення до будь-якого гарніру

Інгредієнти
| Камбала – 1 шт. | |
| Грейпфрут – 1/2 шт. | |
| Розмарин – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Рослинне масло – для змазування риби |
Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Камбала, запечена з грейпфрутами і розмарином – відмінне доповнення до будь-якого гарніру

| Камбала – 1 шт. | |
| Грейпфрут – 1/2 шт. | |
| Розмарин – 2 ст. л. | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний перець – за смаком | |
| Рослинне масло – для змазування риби |