Каннеллоні – це такі великі макарони, у вигляді трубки.

Інгредієнти
| Основний склад: | |
| Каннелоні – 11 шт. (великі макарони-трубочки) | |
| Сир – 50 г для посипання зверху | |
| Для начинки: | |
| Брокколі – 150 г | |
| Цвітна капуста – 150 г | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Сир – 50 г +50 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Для томатного соусу: | |
| Томатна паста – 4 столові ложки | |
| Сметана – 2-3 столових ложки | |
| Бульйон – 0,5 літра (можна воду) | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Болгарський перець – 1 шт. | |
| Рослинна олія – 2 столові ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
