Існує безліч різних начинок для каннеллоні: овочевих, м’ясних, грибних. Сьогодні викладаю рецепт каннеллоні з фаршем. Фаршировані макарони під соусом виходять надзвичайно смачними!

Інгредієнти
| Фарш – 500 г (яловичина-свинина) | |
| Каннеллоні – 250 г (великі трубчасті макарони) | |
| Сир – 150 г | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком | |
| Рослинне масло – 1 – 2 ст. л. | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Помідори – 3 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Для соусу Бешамель: | |
| Молоко – 2 склянки | |
| Вершкове масло – 3 ст. л. | |
| Борошно – 3 ст. л. | |
| Суміш перців – за смаком | |
| Сіль – за смаком |
