Каннеллоні з мясним фаршем і соусом бешамель

Каннеллоні з мясним фаршем і соусом бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясний фарш – 0,5 кг будь на Ваш смак
Помідори – 0,5 кг.
Цибуля ріпчаста – 1 велика головка
Часник – 3 зубчики
Сир – 200 гр.
Соняшникова олія – для смаження
сіль – за смаком
перець – за смаком
Яйце – 3 штучки для тіста
Борошно – 2-2,5 склянки для тіста
Масло вершкове – 50 гр. для соусу
Борошно – 3 ст. л. для соусу
Молоко – 1 літр для соусу

Як приготувати Каннеллоні з м’ясним фаршем і соусом бешамель