Апетитне і ситне блюдо з простих інгредієнтів! Давайте згасимо білокачанну капусту разом з рисом і шматочками курки.
Інгредієнти
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 0,5 шт. | |
Куряча грудка – 300 гр | |
Капуста – 300 гр білокачанна | |
Рис – 1 ст. | |
Масло ратсительное – 40 мл | |
Вода – 3 ст. | |
Сіль – за смаком | |
Паста томатна – 1 ст. л. | |
зелень – за смаком |
Для гасіння капусти нам також потрібно крім рису і курки ще морква і цибуля. Інгредієнти подрібнити, обсмажимо в рослинному маслі, а потім доповнимо рисом і згасимо спільно. Що стосується курячого інгредієнта, то краще використовувати грудку. Отже, приступаємо до реалізації рецепта.
Покроковий рецепт
Подрібнюємо На крупній тертці очищену морквину. Перекладаємо її в каструлю, де вже розігріте рослинне масло. Морквяну стружку доповнюємо нарізаним шматочками цибулі. Починаємо обжарку на малому вогні.
Куряче м’ясо нарізаємо невеликими шматочками. Курячу нарізку відправляємо в каструлю до овочів. Присолим трохи і продовжимо обжарку.
За цей час нашинкуем білокачанну капусту. Додаємо її до решти інгредієнтів в каструлю.
Додаємо томатну пасту. Не забуваємо посолити ще трохи. Тушкуємо капусту з овочами і куркою приблизно 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Додаємо підготовлений рис.
Заливаємо кип’яченою водою.
Тушкуємо капусту з рисом до повної готовності всіх компонентів страви (приблизно 20 хвилин). В кінці готування складу можна урізноманітнити свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!