картопля – 4 шт | |
ковбаса – 200 гр | |
огірок – 3 шт | |
яйця – 5 шт | |
кефір – 300 гр | |
мінеральна вода – 300 гр | |
зелень – за смаком | |
сіль – за смаком |
Як приготувати Класична окрошка на кефірі
Готувати ми будемо окрошку. Цей суп має чисто російські корені. Він дуже хороший в жаркий час року, коли хочеться супчика, а окрошка ще й холодна. Він хороший тим, що простий у приготуванні. Будь-яка господиня, навіть без особливих навичок в кулінарії, прекрасно з ним впорається. Окрошка готується дуже швидко, а виходить дуже смачно. Заправити її можна так само по своєму смаку – можна квасом, а можна зробити дієтичну окрошку на кефірі. Саме цей спосіб ми будемо використовувати. Крім того кефірний супчик дуже своєрідний за смаком і відрізняється від повсякденних .