Спочатку, потрібно правильно розподілити етапи приготування. При вірному час готування, час приготування зменшиться. Перше, що ми зробимо: вимиємо, почистимо картоплю і поставимо його варити
Далі розбиваємо яйця на сковороду, солимо і перемішуємо. Перемішуємо саме на сковороді, що б не було смаку омлету.
Перемішуємо саме на сковороді, що б не було смаку омлету.
Смажаться яйця дуже швидко, хвилини 2. Потім розтираємо їх виделкою на дрібні шматочки.
Поки картопля вариться, перейдемо до наступного інгредієнту – ковбаса. Її ми ріжемо кубиками, розміром не більше сантиметра. Це дуже важливий момент в приготуванні. Якщо нарізка буде великою, кожен інгредієнт буде давати окремий смак у страві, а нам потрібно, що б все було збалансовано.
Далі ріжемо огірок. Нарізка не змінюється.
Всі перекладаємо в глибоку ємність. Інгредієнти повинні бути в рівній пропорції, для того що б не був виражений якийсь окремий продукт.
Додаємо зелень за своїми смаковими переваги. Все перемішуємо.
Для заправки беремо кефір, жирність так само за смаком, і розбавляємо мінеральною водою. Я роблю 1:1. Але знову ж, можна по своєму смаку. Заправляти окрошку краще перед подачею. Так буде смак свіжоприготованого супчика. А якщо заправити все відразу і відправити в холодильник, окрошка дуже швидко зіпсується, огірок в кефірі почне бродити.
Приємного апетиту!