Класичний гарячий борщ з мясом

Класичний гарячий борщ з мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Борщ – таке смачне, красиве і ситне блюдо. В Росії і Україні, напевно, не знайти людей, які жодного разу його не пробували, настільки воно рідне цих краях. Багато хто не раз його готували, але мало хто знає, що сучасне уявлення про нього відрізняється від того, що по-справжньому вважається холодним борщем.

Природно, основний інгредієнт залишається – буряк, але приготовлений суп повинен бути не гарячим як ми звикли, а холодним, його прям так і називали – холодний суп. Ще відмінність в тому, що готувався він з додаванням квасу і вважався пісною стравою, яким годували прислугу в будинку. Зазвичай м’яса в списку інгредієнтів не було, готували виключно з овочів. Погодьтеся, наше уявлення про свекольнике зовсім інше. Так, приємно, зігрітися після холодного, дощового дня тарілочкою гарячого, червоного супу і чим наваристее він буде – тим краще. Давайте спробуємо відтворити атмосферу затишного обіду у нас вдома!

Для приготування найсмачніше домашнього і борщів зелених приготуйте одну середню буряк, моркву, цибулину, 4 зубчики часнику, близько десяти картоплин, консервовану квасоля в томаті, спеції, сіль і м’ясо. У даному рецепті буде використовуватися м’ясо дикого оленя – ізюбра, але підійде абсолютно будь-яке інше, яке вам більше подобається.

Покроковий рецепт