Набираємо в каструлю холодну воду і кладемо вимите м’ясо, ставимо на плиту. М’ясо краще брати на кістки, щоб було смачніше і окремо можна покласти ще м’якоть. Як тільки з’явиться пінка, її необхідно прибрати. Поки готується бульйон, можна зайнятися овочами.
Дрібно режим цибулю і часник.
На великій тертці натираємо буряк і моркву.
У розігріту сковороду наливаємо олію, приблизно 4 столові ложки і починаємо обсмажувати цибулю і часник.
Як тільки цибуля підрум’яниться, можна закидати буряк і моркву. Обсмажувати приблизно десять хвилин на середньому вогні. Наша зажарка для і борщів зелених готова, відставляємо сковороду в сторону.
Після того як м’ясо трохи покипело, додаємо нарізану скибочками картоплю і готуємо ще приблизно хвилин двадцять, потім висипаємо зажарку в каструлю, додаємо квасоля в томаті, а також спеції і сіль.
Після того як всі інгредієнти в каструлі, зменшуємо вогонь на температуру нижче середнього і залишаємо до готовності. Перевіряти по картоплі, якщо м’який, то можна відставляти, але не знімаючи кришку дати протягом півгодини настоятися. Приємно апетиту і теплого обіду!