Гіпоалергенний компот сподобається не тільки дітям, але і дорослим. А скільки користі несе в собі цей смачний напій!
Інгредієнти
Аґрус – 5-6 ст. ложок | |
Яблуко зелене – 3 зубчики | |
Цукор – 5 ст. ложок | |
Вода – 2 літри |
Дуже часто матусі ламають голову над меню своїх дітей: чим нагодувати і напоїти чадо, щоб в раціоні дитини було якомога більше корисних речовин. Погіршує ситуацію, що часто зустрічається у дітей алергія. У подібних випадках на допомогу прийде компот з агрусу і зелених яблук.
Покроковий рецепт
Насамперед необхідно закип’ятити воду в каструлі.
Поки вода закипає підготуємо агрус і яблуко. Можна використовувати заморожену ягоду, з нею нічого робити не треба. Яблуко ж моєму і відрізаємо від нього три невеликі часточки.
Після того, як закипить вода, висипаємо в каструлю цукор і чекаємо, коли вода знову закипить.
Далі відправляємо до солодкої киплячій воді агрус і потім яблука. Помішуючи, чекаємо чергового закипання води.
Накриваємо кришкою і залишаємо варитися на 3-5 хвилин.
Після закінчення зазначеного часу вимикаємо плиту і даємо компоту охолонути. Напій готовий!