Компот з агрусу і зелених яблук

Компот з агрусу і зелених яблук – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гіпоалергенний компот сподобається не тільки дітям, але і дорослим. А скільки користі несе в собі цей смачний напій!

Інгредієнти

Аґрус – 5-6 ст. ложок
Яблуко зелене – 3 зубчики
Цукор – 5 ст. ложок
Вода – 2 літри

Як приготувати Компот з агрусу і зелених яблук

Дуже часто матусі ламають голову над меню своїх дітей: чим нагодувати і напоїти чадо, щоб в раціоні дитини було якомога більше корисних речовин. Погіршує ситуацію, що часто зустрічається у дітей алергія. У подібних випадках на допомогу прийде компот з агрусу і зелених яблук.

Покроковий рецепт

Насамперед необхідно закип’ятити воду в каструлі.


Поки вода закипає підготуємо агрус і яблуко. Можна використовувати заморожену ягоду, з нею нічого робити не треба. Яблуко ж моєму і відрізаємо від нього три невеликі часточки.

Після того, як закипить вода, висипаємо в каструлю цукор і чекаємо, коли вода знову закипить.


Далі відправляємо до солодкої киплячій воді агрус і потім яблука. Помішуючи, чекаємо чергового закипання води.

Накриваємо кришкою і залишаємо варитися на 3-5 хвилин.


Після закінчення зазначеного часу вимикаємо плиту і даємо компоту охолонути. Напій готовий!