Курячі котлети з кабачком – соковита і ніжна закуска до вашого столу!
Інгредієнти
Курячий фарш – 250 г | |
Кабачок – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – щіпка | |
Борошно – опціонально | |
Манна крупа – 2 ст. л. | |
Цибуля – 1/2 шт. | |
Кріп – за смаком | |
Паприка – 1 ч. л. | |
Молоко – 25 мл |
Курячі котлети з кабачком – це смачне і ароматне блюдо з соковитою і неймовірно ніжною структурою. Блюдо корисне, дієтичне і дуже смачне. Щоб мінімізувати калорійність, можна приготувати котлети в духовці або пароварці, а манну крупу замінити крохмалем. Такі котлети відмінно доповнять картопляне пюре, добре в тандемі з часниково-сметанним соусом.
Покроковий рецепт
Дрібно подрібнити кріп і цибулю. Можна використовувати як зелений, так білий цибулю.
Змішати зелень з курячим фаршем, молоком і спеціями. Перемішати всі компоненти.
Всипати в масу манну крупу. Ретельно перемішати фарш.
Натерти кабачок на крупній тертці. Додати до фаршу і перемішати інгредієнти. Підсолити за смаком і залишити на п’ять хвилин, щоб маса настоялася.
Сформувати котлети будь-якої форми, яка вам до душі. Обваляти в житнього, пшеничного борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити з двох боків до рум’яності.
Подавати гарячі апетитні та корисні котлетки до столу.
Приємного апетиту!