Апетитні котлетки, приготовані з такого субпродукту як куряча печінка, припадуть до вашого столу в якості другого ситного страви або святкового закусочного страви.
Інгредієнти
Печінка куряча – 300 гр | |
Яйце – 1 шт. | |
Борошно – 3 ст. ложки | |
Сіль – за смаком | |
Перцю мелений чорний – за смаком | |
Масло рослинне – 50 мл |
Основа наших котлеток – це куряча печінка. Щоб приготувати печінковий фарш для котлет, подрібнимо субпродукт, використовуючи м’ясорубку. Додамо в отриману масу з курячої печінки яйце, борошно, спеції. Подробиці готування далі описані в нижчеподаному рецепті.
Покроковий рецепт
Курячу печінку промиваємо, видаляємо прожилки. Шматочки курячої печінки перекладаємо в чашу м’ясорубки, перекручуємо.
Наступний інгредієнт – це куряче яйце. Беремо середнє за розміром, розкладаємо його в миску прокручену курячу печінку.
Підсипаємо до інгредієнтів в миску борошно пшеничне.
Печінкову основу для котлеток слід приправити за смаком сіллю, трохи поперчити.
Озброюємося звичайною столовою ложкою та інгредієнти, що знаходяться в мисці, добре і ретельно перемішуємо. Основа для котлет з курячої печінки готова.
У сковороду вливаємо потрібну порцію олії, підігріваємо його. Котлети викладаємо на сковороду, використовуючи ту ж столову ложку. Смажимо котлети з курячої печінки з двох сторін.
Смачні і ситні котлети з курячої печінки готові! Подаємо їх як самостійну страву або супроводжуємо гарніром. Приємного перекусу всім!