Перевірений часом, давно прижився на нашій кухні рецепт – запечена курка з яблуками.
Інгредієнти
Курка – 1 шт. | |
Зелені яблука – 1 -2 шт. | |
Гірчиця – 2-4 ст. л. | |
Мед – 2-4 ст. л. | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Приправа – за бажанням для курки |
Перевірений часом, давно прижився на нашій кухні рецепт – курка з яблуками, запечена в духовці. Курка фарширується фруктами і запікається цілком. Щоб скоринка у курки вийшла хрусткою, в кінці готуйте курку на гриль-режимі хвилин 5-10.
Таку курку можна приготувати на будь-яке торжество або на новий 2018 рік! Адже настає рік собаки і м’ясо на столі має бути обов’язково. Рецепти з покроковим фото – відмінне підмога в готуванні.
Покроковий рецепт
Яблуко (краще взяти зелене кисло-солодке) очистити від серцевини, нарізати кубиками середнього розміру.
Курку (цілу) помити, обсушити серветкою. Натерти сіллю, гірчицею, перцем і приправою зовні і всередині.
Тушку наповнити шматочками яблук.
Зашити, зв’язати їй ніжки, щоб вони не розповзлися в духовці. Запікати в духовій шафі близько 1,5 годин (температура 180 С).
Виходить ніжна, з хрусткою скоринкою, курка. Розірвати, подавати до столу. Приємного апетиту!