Курка в сирному соусі, запечена з овочами

Курка в сирному соусі, запечена з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, беремо цілу тушку птиці. Курка повинна бути в размороженном стані. Промиваємо її. Нарізаємо (або рубаємо) її на шматки приблизно однакового розміру. Перекладаємо курячі шматочки в макітру.

Додаємо до курячих шматочків готовий сирний соус (продається в будь-якому продуктовому магазині), підливаємо трохи соєвого соусу. Частини курочки приправляємо злегка сіллю, можна кинути своїх улюблених спецій.

Добре перемішуємо інгредієнти в мисці й відправляємо їх маринуватися.

Добре перемішуємо інгредієнти в мисці й відправляємо їх маринуватися.

Замариновані курячі частини і овочі розподіляємо по листу.

Відправляємо деко з куркою і овочами в духовку, яку потрібно прогріти до 230 градусів. Запікаємо страву трохи більше години. Курка, запечена в сирному соусі разом з овочами, готова. Всім приємного перекусу!