Отже, беремо цілу тушку птиці. Курка повинна бути в размороженном стані. Промиваємо її. Нарізаємо (або рубаємо) її на шматки приблизно однакового розміру. Перекладаємо курячі шматочки в макітру.
Додаємо до курячих шматочків готовий сирний соус (продається в будь-якому продуктовому магазині), підливаємо трохи соєвого соусу. Частини курочки приправляємо злегка сіллю, можна кинути своїх улюблених спецій.
Добре перемішуємо інгредієнти в мисці й відправляємо їх маринуватися.
Добре перемішуємо інгредієнти в мисці й відправляємо їх маринуватися.
Замариновані курячі частини і овочі розподіляємо по листу.
Відправляємо деко з куркою і овочами в духовку, яку потрібно прогріти до 230 градусів. Запікаємо страву трохи більше години. Курка, запечена в сирному соусі разом з овочами, готова. Всім приємного перекусу!