Курка з овочами і кус-кусом

Курка з овочами і кус-кусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Родзинки замочити.

Курячу грудку нарізати тонкими смужками і обсмажити в олії на великому вогні, постійно перемішуючи.


Викласти до грудці родзинки, готувати 3 хвилини. Родзинки повинен розпухнути.

Всипати цибулю, обсмажувати 2 хв.

Додати моркву, нарізану соломкою смажити 3 хв.

Наступна черга часнику і соєвого соусу.

Через 3 хвилини додати соломку з кабачків і болгарський перець. Смажити 3 хв.

Посипати блюдо порошком каррі. Обсмажити 2 хв.

Влити воду, прокип’ятити 2 хв і всипати кус-кус.

Перемішати накрити кришкою і зменшити вогонь. Через 3-5 хвилин страва готова.