Страва не дуже складне в приготуванні, не потребує багато часу та грошових витрат.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.
Змішати всі спеції.
Розтопити вершкове масло в рослинному.
Цибулю дрібно порізати.
Обсмажити цибулю на сковороді з розтопленим маслом до золотистого кольору.
Печериці порізати пластинками.
Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Видавити через землянку часник до імбиру і перемішати.
Додати до цибулі гриби і трохи обсмажити.
Порізати куряче філе невеликими шматочками.
Додати в сковороду до цибулі і грибів суміш спецій і обсмажити на середньому вогні близько хвилини.
Додати часник з імбиром і сіль, обсмажити близько хвилини.
Додати куряче філе і обсмажити близько 5 хвилин.
Додати консервовані ананаси і обсмажити ще 3 хвилини.
Обережно додати вершки і тушкувати під закритою кришкою близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.
Блюдо готове. Приємного апетиту!