Куряче філе в вершках

Куряче філе в вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва не дуже складне в приготуванні, не потребує багато часу та грошових витрат.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Змішати всі спеції.

Розтопити вершкове масло в рослинному.

Цибулю дрібно порізати.

Обсмажити цибулю на сковороді з розтопленим маслом до золотистого кольору.

Печериці порізати пластинками.



Корінь імбиру натерти на дрібній тертці. Видавити через землянку часник до імбиру і перемішати.

Додати до цибулі гриби і трохи обсмажити.

Порізати куряче філе невеликими шматочками.

Додати в сковороду до цибулі і грибів суміш спецій і обсмажити на середньому вогні близько хвилини.

Додати часник з імбиром і сіль, обсмажити близько хвилини.

Додати куряче філе і обсмажити близько 5 хвилин.

Додати консервовані ананаси і обсмажити ще 3 хвилини.

Обережно додати вершки і тушкувати під закритою кришкою близько 10-15 хвилин на маленькому вогні.

Блюдо готове. Приємного апетиту!