У цьому рецепті немає нічого незвичайного. Все просто, але разом з тим смачно, красиво і корисно.

Інгредієнти
| філе куряче – 4 шт. | |
| крупа гречана – 2 склянки | |
| твердий сир – 150 гр | |
| сметана – 250 гр | |
| цибуля ріпчаста – 2 шт. | |
| хмелі-сунелі – 1 ст. л. | |
| сіль – 0,5 ч. л. | |
| рослинне масло – 1 ст. л. |
Як приготувати Куряче філе з гречкою, запечене в духовці
Курка і гречка – це продукти, які завжди є у будь-якої господині. З них можна зробити безліч страв, одне з них хочу Вам запропонувати.
Покроковий рецепт

Для початку, потрібно підготувати всі інгредієнти.

Змастити форму для запікання олією.

Викласти промиту гречку і дрібно порубаний лук.

Наступний шар – курка,нарізана шматочками.

М’ясо посипати приправою хмелі-сунелі.

Промазати курку сметаною.

Налити 1,5 склянки гарячої солоної води.

Сир твердих сортів попередньо натерти на крупній тертці.

Посипати тертим сиром курку і поставити в духовку на годину.

Якщо зверху утворилася золотава скоринка – страва пора діставати з духовки.
