Куряче мясо у власному соку

Куряче мясо у власному соку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Ретельно промиємо м’ясо, видалити шкірку, а також зайвий жир. Позбутися від жирових прошарків, є дуже важливим кроком. Блюдо входить в розряд «ПП», тому, шкідливий жир і зайві калорії нам не потрібні.

Глибоку форму для випічки, щедро змастимо рослинним маслом. Я використовую оливкову олію.


Солимо, перчимо за смаком. Ми не маринуємо м’ясо заздалегідь, м’ясо буде випікатися у власному соку. Також я не використовую фольгу і рукава для випічки.

Розподілимо курячі стегна рівномірно по чаші. Посуд має бути з твердим дном і високими бортиками. Посипаємо травами. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо нашу курочку.


По закінченню 30 хвилин, м’ясо готове до вживання. Головне не перетримати м’ясо в духовці. З появою першої скоринці, варто почекати не більше 5 хвилин і діставати.
Завдяки цим рецептом, я втілюю свої фантазії. Мінімум часу для підготовки, максимум смаку. Урізноманітнити страву можна всілякими соусами і гарнірами. Приємного апетиту! Харчуйтеся правильно і готуйте із задоволенням!