Курячі котлети під грибний сирної шубою

Курячі котлети під грибний сирної шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачна і швидка гаряча закуска з доступних інгредієнтів!

Інгредієнти

Куряче філе – 300 г
Морква – 1/2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Чебрець – 4 шт.
Сметана – 2 ст. л.
Майонез – 1 ст. л.
Часник – 2 шт.
Печериці – 150 г
Сир – 100 г
Сіль – 5 г
Чорний мелений перець – 5 р
Хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л.

Як приготувати Курячі котлети під грибний сирної шубою

М’ясні пеньочки з курки – це смачне і легке в приготуванні блюдо під ніжним соусом і золотистої сирною скоринкою. Ця гаряча закуска не тільки дуже ситна, але і ароматна, підкреслить смак будь-якого салату або овочів на пару. Такі пеньочки потрібно подавати гарячими, щоб сир був тягучим, а соус просочував всі верстви страви при розрізі. Спробуйте приготувати таке просте блюдо і його смак і чудовий аромат однозначно завоюють вашу прихильність!

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити моркву, часник і цибулю, добре вимити м’ясо і печериці.

Подрібнити курячу грудинку в блендері разом з половинкою лука.

Гарненько перемішати фарш, додати спеції, сіль і перець.

Мокрими руками сформувати плоскі котлетки і обсмажити на олії до рум’яного кольору.

Нашаткувати слайсами печериці, нарізати цибулю і натерти морквину.

Обсмажити овочі з грибами на вершковому маслі.

Сформувати в жаростійкою формі блюдо. Спершу потрібно викласти курячі котлети, потім засипати їх овочевий засмажкою.

Змішати в окремій ємності соус. Для цього потрібно з’єднати сметану, майонез і роздавлені зубчики часнику.

Змастити соусом овочевий шар.

Щедро присипати блюдо сиром.

Відправити пеньочки в духовку на сорок хвилин при 200 градусах.

Готову страву подавати гарячим до столу разом з картопляним пюре або овочами. Приємного апетиту!