Курячі ніжки, мариновані у виноградному соусі з рисом

Курячі ніжки, мариновані у виноградному соусі з рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Настала осінь, дозрів надзвичайно смачний виноград Молдова і настав час готувати курячі ніжки в виноградному соусі.
Ніжки досить дієтичний продукт із звичайним смаком, але якщо додати до нього кілька родзинок, то страва заграє смаковими фарбами.

Для цього нам треба: курячі гомілки (або ніжки), невелика гроно винограду, краще Молдова, спеції, сир плавлений типу “Дружба”), майонез. Курка дуже добре поєднується з кашами, тому гарніром до ніжок у нас буде рис.
Починаємо готувати.

Покроковий рецепт