Курячі ніжки запечені з овочами

Курячі ніжки запечені з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курочка виходить соковитою, а овочі м’якими і ароматними. Приправи використовуйте по своєму смаку.

Інгредієнти

Курячі ніжки – 1,5 кг
Суха аджика – 2 ст. л.
Адигейська сіль – 1 ч. л.
Оливкова олія – 1 ст. л.
Баклажан – 1 шт
Кабачок – 1 шт
Болгарський перець – 1 шт

Як приготувати Курячі ніжки запечені з овочами

Курячі ніжки запечені в духовці з овочами – прекрасне блюдо для вашого столу, яке можна готувати з будь-якого приводу. Приємно, що готування займає мало часу, а результат порадує кожну господиню. Овочі можна брати будь-які на ваш смак. У нашій сім’ї люблять болгарський перець, кабачок, томати, баклажани.

Покроковий рецепт

Розморозити курячі ніжки. Промити і злити зайву воду.

Змішуємо аджику і адыгейскую сіль, додаємо соєвий соус.

Суміш викладаємо в чашку з куркою і додаємо оливкову олію.

Добре перемішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин.

Вимити овочі, порізати на скибочки.

Додати улюблені спеції і залишити на 5 хвилин.

Випікаємо при температурі 160 градусів 60 хвилин. Я випікають відразу в двох формах: внизу – курка, зверху – овочі. У форму з овочами додаємо 1/3 склянки води.

Подавати можна з будь-яким гарніром або просто м’ясо з овочами. Приємного апетиту!