Курячі окости, мариновані в соєвому соусі

Курячі окости, мариновані в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Курячі стегенця – 1 кг
Соєвий соус – 100 мл
Часник – 2 головки
Каррі – 2 чайні ложки
Приправа – 1 чайна ложка (для курки)
Сіль – за смаком

Як приготувати Курячі окости, мариновані в соєвому соусі

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Змішати у великій чашці соєвий соус, тертий часник, каррі і приправу для курки.

У приготовлений соєвий маринад опустити курячі стегенця. Залишити м’ясо маринуватися мінімум на 1 годину.

Стегенця викласти у форму для запікання. Готувати в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 40 хвилин або до готовності м’яса. (Куряче м’ясо повинно легко відходити від кістки).

Запечені курячі окости, мариновані в соєвому соусі найкраще подавати з овочами.
Приємного апетиту!