Інгредієнти
Курячі стегенця – 1 кг | |
Соєвий соус – 100 мл | |
Часник – 2 головки | |
Каррі – 2 чайні ложки | |
Приправа – 1 чайна ложка (для курки) | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Курячі окости, мариновані в соєвому соусі
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Часник почистити, натерти на дрібній тертці. Змішати у великій чашці соєвий соус, тертий часник, каррі і приправу для курки.
У приготовлений соєвий маринад опустити курячі стегенця. Залишити м’ясо маринуватися мінімум на 1 годину.
Стегенця викласти у форму для запікання. Готувати в духовці, розігрітій до 200 градусів близько 40 хвилин або до готовності м’яса. (Куряче м’ясо повинно легко відходити від кістки).
Запечені курячі окости, мариновані в соєвому соусі найкраще подавати з овочами.
Приємного апетиту!