Пікантна закуска до салату.
Інгредієнти
Курячі сердечка – 1 кілограм Свіже сердечко має насичений колір і блиск. | |
Гірчиця соус – 2 столові ложки Чим міцніше спеція, тим швидше м’ясо промаринується. | |
Спеції для курки – 1 чайна ложка | |
Соняшникова олія – 1 столова ложка |
Як приготувати Курячі серця в гірчичному соусі
Рецепт для швидкого вечері. Можна подавати з гарніром або без – страва буде однаково смачним і корисним.
Покроковий рецепт
Курячі сердечка потрібно помити, і обрізати верхню частину від судин і жиру.
Додати гірчицю і спеції. Добре перемішати.
Поставити блюдо в холодильник на 10 хвилин, накривши харчовою плівкою.
Сковороду нагріти, додати соняшникову олію для смаження. Викласти сердечка, і смажити на сильному вогні 3 хвилини, постійно помішуючи. Далі залити склянкою води, і залишити тушкуватися на 20 хвилин.
Блюдо подавати гарячим.