Рецепт цієї страви привезений з Мумбая. Виходить зовсім не гостре блюдо, хоча прийнято вважати, що індійська кухня – це обов’язкове гостра їжа.
Інгредієнти
Курячі стегна – 2 шт. | |
Майонез – 2 столові ложки | |
Часник – 3-4 зубчики | |
Перець чорний мелений – 0,5 чайної ложки | |
Чікен масала – 1 столова ложка | |
Імбир мелений – 1 столова ложка | |
Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Масло вершкове для смаження – 50 гр. |
Страва не дуже складне в приготування. Інгредієнти для його можна знайти практично в будь-якому магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування стегенець.
Часник видавити через землянку.
З стегенець зняти шкіру.
Додати до часнику чорний мелений перець, мелений імбир, чікен масалу, насіння гірчиці.
Додати майонез і сіль, добре перемішати. Маринад готовий.
Замаринувати стегна на 1 годину в маринаді.
Розтопити вершкове масло в сковороді і обсмажити стегна з двох сторін, закрити кришкою сковороду і протушкувати стегна близько 20 хвилин.
Стегна готові. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!