Курячі відбивні в паніровці з насіння

Курячі відбивні в паніровці з насіння – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку наріжемо нашу курячу грудку на шматочки, які буде зручно відбивати. Потім відбиваємо кожен шматочок з обох сторін. Відбивати потрібно не сильно, так як куряче м’ясо дуже ніжне і можна легко пошкодити волокна. Щоб шматочки курки не розліталися під час відбивання, накривайте м’ясо харчовою плівкою.

Далі підготуємо паніровку, для цього беремо цільнозернове борошно, гарбузове насіння, кунжут, насіння соняшнику і все це перемішуємо. Звичайно, всі наші насіння можна подрібнити за допомогою блендера, але якщо ви хочете відчувати похрускування насіння, то залиште їх цілком.

Тепер візьміть яйця і збийте їх зі спеціями з додаванням молока, за допомогою віночка.

Далі беремо відбитий шматочок курячого м’яса, обвалюємо спочатку в паніровці, потім занурюємо в яєчну суміш.

На розігріту сковорідку з рослинним маслом, викладаємо наші биточки і обсмажуємо з обох боків до готовності. Наші корисні готові відбивні. Приємною дегустації.