Відварити курячі яйця круто, остудити в холодній воді, почистити і порізати кубиками. Зелену цибулю промити і дрібно порізати.
Змішати зелений лук з яйцями, за смаком посолити. Начинка готова, відкласти її поки в сторону.
Замочити В молоці окраєць хліба. Після того як вона розмокла, віджати зайву рідину. Перекласти м’якуш у велику чашу з курячим фаршем. В цю ж чашу, додати сире куряче яйце і ріпчасту цибулю, подрібнений в блендері (можна порубати ножем). Все посолити, поперчити і перемішати.
Тепер приступаємо до ліплення зраз. Смочим руки у воді (щоб фарш не прилипав) і візьмемо трохи фаршу. Зліпимо корж, трохи овальної форми.
На курячу корж в середину викласти начинку з цибулі і зелені (багато не кладіть).
Сформуйте котлетку за допомогою залишилися країв коржі (якщо необхідно, можна додати ще фаршу).
Розжаримо рослинне масло на сковороді. Обсмажте зрази до рум’яності спочатку з одного боку.
Потім переверніть фаршировані котлетки, зменшіть вогонь і смажте до готовності. Якщо у вас залишився фарш, повторіть весь процес формування і смаження курячих зраз.
Подавайте курячі зрази, фаршировані яйцями з овочами. Приємного апетиту!