Курячий бульйон з овочами

Курячий бульйон з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування курячого бульйону знадобиться будь-яка частина середньої тушки курки. Це може бути окорочок (як у запропонованому рецепті, курячі крильця, спинка або грудка). Перед реалізацією рецепта бажано розморозити шматок курки, щоб скоротити час приготування бульйону. Розморозити курку можна, заздалегідь діставши її з морозилки. Допомога в розморожуванні вам може «надати» і мікрохвильова піч.

Крім основного інгредієнта – курки – в рецепті використовуються ще й овочі. Це загальнодоступні овочеві продукти, морква, ріпчаста цибулю і кабачок. Причому кабачок можна взяти як зовсім молодий, так і вже досить зрілий. Для курячого бульйону овочі потрібно буде очистити і подрібнити (подробиці в покроковому описі).

З спецій для курячого бульйону використовується сіль, мелений чорний перчик, лавровий лист і суміш сухих трав. У сезон сухі ароматні трави можна замінити на свіжу зелень (наприклад, кріп, петрушку, цибулю) або заморожену.

Покроковий рецепт