Курячий рулет з курагою в беконі

Курячий рулет з курагою в беконі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 1 великий курячий рулетик або 8 маленьких міні рулетиків. Гірчиці і часнику не шкодуйте, навіть при великій кількості вони не сильно відчуваються. Або, поклавши меншу кількість, рулет виходить надто солодкий.

Курячий рулет можна готувати на сніданок, вечерю, на обід або пригощати гостей за святковим столом.
Такий рулетик можна приготувати заздалегідь, так як зберігати його можна в холодильнику кілька днів. Прекрасним доповненням до м’ясного рулету буде гострий соус. Особливих секретів у приготуванні немає, так що давайте приступимо до приготування ;-). Час на підготовку продуктів (приблизно) займе 20 хвилин + час запікання м’ясного рулету – 15 – 20 хвилин.

Покроковий рецепт