Курагу промити, замочити в теплій воді, відкласти поки в сторону. 2 зубчики часнику почистити.
Набряклі курагу дрібно порізати, часник видавити через чеснокодавку. Все змішати в невеликій мисці.
Куряче філе помити під проточною водою, обсушити на паперовому рушнику. Потім, куряче м’ясо гарненько відбити з обох сторін. Порада: для того, щоб бризки не летіли в різні боки, покладіть м’ясо в поліетиленовий пакет.
Відбите м’ясо посолити з обох сторін. Внутрішню сторону курячого отбивного рясно змастити гірчицею. За бажанням присипати чорним меленим перцем.
По краю м’яса викласти суміш з кураги і часнику.
Загорнути куряче м’ясо в рулет. Одержаний рулет загорнути в смужки бекону. Запікати курячий рулет в беконі в духовці близько 15 — 20 хвилин або до готовності при температурі 180 градусів (середній рівень). В кінці готування духовку можна перевести в режим гриля (якщо у вас є), щоб бекон вийшов рум’яний. Головне в запіканні курячого рулету – не перетримати м’ясо в духовці, щоб воно не вийшло сухим (хоча бекон деякий час буде охороняти випаровування соків).
Курячий рулет з курагою в беконі готовий. Дати йому відпочити на столі хвилин 10, потім подавати на стіл. Можна подавати рулет цілим – це прекрасний варіант гарячого на вечерю.
А можна нарізати порційно, на міні рулетики і подавати як м’ясну закуску. Це ідеальний варіант фуршетного столу. Рулет хороший як в гарячому, так і в холодному вигляді. Навіть після тривалого зберігання (2 – 3 –х днів) не втрачає своїх смакових якостей і форми. Приємного апетиту!