Курячий суп з гречкою

Курячий суп з гречкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поживний і приємний на вигляд – курячий суп з гречкою порадує кожного дегустатора!

Покроковий рецепт

Відварити м’ясний бульйон.

Дрібно рубаний цибулю і терту моркву пересмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.

Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, закинути в бульйон. Варити 15 хвилин. Потім додати гречку. Варити до готовності.

Наприкінці варіння закинути зажарку, вона додасть супу сонячний красивий колір. Закинути лавровий лист і перець горошок, посолити.

Подавати порційно в глибокій тарілці прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!