Квасолевий суп без мяса

Квасолевий суп без мяса – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо квасоля неконсервированная , то на ніч замочуємо квасоля , вранці промиваємо , ставимо в каструлю з підсоленою водою і варимо тридцять хвилин . Якщо консервована , то промиваємо й варимо десять хвилин після закипання .

Моркву потерти на крупній тертці .

Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Часник чистимо.

Картоплю нарізаємо кубиками і тримаємо в воді, щоб він не потемнів .

Розігріти сковороду з рослинним маслом . Посмажити цибулю з морквою до золотистого кольору .

Коли зварилася квасоля додаємо цибулю з морквою і картоплю .
Варимо двадцять хвилин, після додаємо сіль і перець за смаком і один лавровий лист .

Через 10 хвилин зняти з вогню і додати подрібнений в часникодавці часник.

Дати настоятися якийсь час .
Подавати можна з зеленню , сухариками і соусами у вигляді першого страви .