Лагман з мясом курки

Лагман з мясом курки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Лагман – універсальна страва. Його відносять і до перших, і до других страв.

Інгредієнти

філе курки – 300-400 гр
цибулина – 1 шт
морква – 1 шт 1 невелика або половинка великої
помідори – 2-3 шт або 1 ст. л. томатної пасти
картопля – 2 шт
спагетті – 200 гр
сіль, мелений чорний перець, лавровий лист – за смаком
свіжа зелень – за смаком

Як приготувати Лагман з м’ясом курки

Лагман – універсальна страва. Його відносять і до перших, і до других страв в залежності від кількості і густоти соусу. Але в будь-якому випадку це ситне і смачне поєднання м’яса, овочів і макаронних виробів.

Покроковий рецепт

Цибулю нарізати кубиками, моркву соломкою, пасерувати на рослинній олії 5 хв.

До майже готовим цибулі і моркви додати м’ясо, обсмажувати ще 5 хв.

М’ясо і овочі з’єднати з нарізаними помідорами, накрити ємність кришкою, тушкувати 5-6 хв. Помідори можна замінити томатною пастою. Потім долити води 1-1,5 л (в залежності від бажаної густоти), варити 15 хв.

Додати кубики картоплі, сіль, перець за смаком, лавровий лист і варити до готовності.

Поки лагман настоюється, зварити спагетті, розкласти по порційних тарілках.

Спагетті залити соусом в тарілках, прикрасити зеленню і подати до столу!