Лагман з яловичини

Лагман з яловичини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Страва полягає з 2-ух ключових елементів, кожен готують окремо, а далі об’єднують спільно в одне блюдо перед подачею на стіл.
Перший елемент — вермішель, 2-ой — ваджа, повідомляє лагману першорядний присмак і запах. Стосовно локшини, в такому випадку її мета — додати локшину в цілому найбільш м’яку густоту. З метою цього локшину необхідно розгортати якомога тонші.

Для локшини: 500 г борошна, 1 яйце, 0,5 ч. ложки солі, 0,75 склянки води.
Для підливи: 500 г яловичини, 200 г масла (сала), 2 великі картоплини, 2 моркви, 1 редька, 1 буряк, 1 стручок солодкого перцю, 100 г капусти, 4 цибулини, 4 помідори, 1 головка часнику, 1 стаканчик зелені кінзи-по 1 ч ложці червоного і темного перцю.
Для заправки: коріандр, часник, перець — згідно вашим перевагам.

Покроковий рецепт