Мисливські ковбаски в лаваші з болгарським перцем, листям салату і сиром
Інгредієнти
Лаваш – 3 шт. | |
Мисливські ковбаски – 6 шт. | |
Салат – 1 пучок | |
Болгарський перець – 1 шт. | |
Кетчуп – 100 мл | |
Сир ” Ементаль – 100 гр. |
Домашня шаурма – це прекрасний варіант закуски – смачний, кожен раз різний і ситний. Така закуска відмінно підходить для походу на пікнік, прогулянки в парку для перекусу або просто для проведення чудового вихідного дня вдома. Мій варіант сьогодні – з мисливськими ковбасками, листям салату, болгарським перцем та сиром Ементаль. Можна взяти сир інший, але сири такого типу як Ементаль дають дуже гострий, виражений смак і мені це подобається
Покроковий рецепт
1. Листи лаваша змастити кетчупом по всій довжині.
2. Листя салату промити, обсушити від вологи і викласти на край лаваша.
3. Болгарський перець помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Викласти на листя салату.
4. Зверху викласти по дві мисливські ковбаски.
5. Сир нарізати скибочками і покласти зверху на ковбаски.
6. Скрутити роли.
7. Поставити в мікрохвильову піч на 2 хвилини, щоб сир розплавився.