Лаваш з ковбасками, перцем і сиром (домашня шаурма)

Лаваш з ковбасками, перцем і сиром (домашня шаурма) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Мисливські ковбаски в лаваші з болгарським перцем, листям салату і сиром

Інгредієнти

Лаваш – 3 шт.
Мисливські ковбаски – 6 шт.
Салат – 1 пучок
Болгарський перець – 1 шт.
Кетчуп – 100 мл
Сир ” Ементаль – 100 гр.

Як приготувати Лаваш з ковбасками, перцем і сиром (домашня шаурма)

Домашня шаурма – це прекрасний варіант закуски – смачний, кожен раз різний і ситний. Така закуска відмінно підходить для походу на пікнік, прогулянки в парку для перекусу або просто для проведення чудового вихідного дня вдома. Мій варіант сьогодні – з мисливськими ковбасками, листям салату, болгарським перцем та сиром Ементаль. Можна взяти сир інший, але сири такого типу як Ементаль дають дуже гострий, виражений смак і мені це подобається

Покроковий рецепт

1. Листи лаваша змастити кетчупом по всій довжині.

2. Листя салату промити, обсушити від вологи і викласти на край лаваша.


3. Болгарський перець помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Викласти на листя салату.

4. Зверху викласти по дві мисливські ковбаски.

5. Сир нарізати скибочками і покласти зверху на ковбаски.

6. Скрутити роли.


7. Поставити в мікрохвильову піч на 2 хвилини, щоб сир розплавився.