Ріжемо сало і м’ясо невеликими квадратиками і обсмажуємо на невеликому вогні з додаванням олії хвилин 15.
Тієї часом моркву натираємо на тертці, цибулю дрібно рубаємо і перець нарізаємо маленькими шматочками. Додаємо в м’ясо.
Обсмажуємо 7 хвилин на тому ж вогні, додаємо томатну пасту і тушкуємо ще 3 хвилини. Перекладаємо все в каструльку, заливаємо 3 склянками води і доводимо до кипіння.
Ріжемо картоплю, баклажан і помідори невеликими шматочками і складаємо в ту ж каструлю.
Варимо до готовності картоплі хвилин 25. Додаємо спеції і сіль.
Доводимо до кипіння. В окремій каструлі варимо локшину. Зливаємо воду.
Беремо глибоку тарілку (можна супову). На дно викладаємо її локшину, зверху м’ясо з овочами і заливаємо все рештою бульйоном. Можна подавати. Приємного апетиту!