Замість крихти можна натерти зверху твердий сир і майонез замінити соусами або сметаною.
Інгредієнти
тісто листкове – 0.5 уп. | |
яйця – 1 шт. | |
картопля – 1 шт., але не обов’язково | |
сардина – 1 баночка | |
морква – 1 шт. | |
майонез та соуси – для промазування коржів |
Оригінальний рецепт, нагадує за складом салат “Мімоза”, але смак набагато ніжніше і легше. У готовому вигляді і не зрозуміти, що це не звичайний пиріг, а просто закуска. Підійде до святкового столу, готується дуже швидко. Шари можна по своєму смаку доповнювати і прибирати. Якщо хочете цибулю використовувати, тоді попередньо його обсмажте, можна з морквою. Картопляний шар не обов’язковий.
Покроковий рецепт
Тісто розморозити при кімнатній температурі, не розгортаючи покласти на деко з пергаментним папером і випікати при температурі 180-200 градусів до готовності. Повинні піднятися і стати золотистого кольору.
Відварити овочі та яйця, готові коржі розрізати по верствам. З нижнього і верхнього зняти скоринку і залишити для присипки пирога.
Збираємо пиріг, кожен шар промазуємо майонезом, корж перед начинкою намазуємо, потім начинка і зверху знову корж, так краще просочиться.
Порядок викладання не має значення, як Вам зручно так і збирайте рибний пиріжок.
Все тремо на тертці, рибу розминаємо виделкою.
Я формувала в такому порядку: морква, яйця, риба, картопля. Можна зверху натерти твердий сир.
Останній шар присипаємо крихтою, можна і боки присипати, тоді точно всі здивуються, чому на столі пиріг завчасно варто.
Дати просочитися декілька годин, а краще на ніч. Приємного апетиту!