Для замісу тіста беремо містку миску, в яку спочатку просіваємо борошно пшеничне разом з картопляним крохмалем.
До сипких інгредієнтів у мисці підсипаємо у заявленій кількості цукровий пісок і щіпку солі.
А тепер компоненти майбутнього млинцевого тесту перемішуємо ложкою або лопаткою.
У борошно підливаємо молоко. Увага: продукт повинен бути в теплому стані. Молоко можна заздалегідь підігріти в каструлі або скористатися для нагрівання мікрохвильовкою.
Інгредієнти в мисці перемішуємо, використовуючи віночок, до однорідності. У тесті повинні бути відсутніми грудочки. У наше тісто залишилося ще влити столову ложку рослинної олії. Ще раз перемішуємо млинцеве тісто.
На розпеченій змащеній сковорідці смажимо млинці на молоці без яєць з двох сторін по хвилинці.
Подаємо готові млинці з фруктами, солодким варенням або джемом. Приємного і смачного всім перекусу!