Мяка карамель-крем

Мяка карамель-крем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Карамель застосовують для приготування десертів, в якості начинки для тортів, тістечок, кексів, а також з неї можна приготувати цукерки та прикраси для ваших кулінарних шедеврів. Професійні кухарі використовую карамель не тільки для приготування солодких страв, але і додають її у м’ясо. З цієї солодощі можна зробити топінг для млинців, оладок, морозива, пончиків.

Для того щоб приготувати смачну карамель, досить дотримуватися 3-х простих порад:

1. Цукор. Для приготування карамелі слід вибирати тільки якісний цукор. По можливості замініть звичайний цукор тростинний.

2. Посуд. Дуже важливо підібрати правильний посуд для приготування домашньої солодощі. Вибирайте світлу каструлю з дуже товстим дном. Саме світла посуд допоможе визначити колір карамелі і ступінь її готовності.

3. При приготуванні домашньої карамелі слід подбати і про свою безпеку. Обов’язково готуйте в рукавицях, щоб захистити шкіру від опіків. Під час кипіння карамель може бризнути на руку і залишити ушкодження.

Покроковий рецепт