Мясна підлива з яловичини до макаронів

Мясна підлива з яловичини до макаронів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яловичина – 300 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Вершкове масло – 1 ст. л.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Вершки – 1 пачка (100 мл)
Борошно – 2 ст. л.
Сіль – за смаком
Шафран – 1/2 ч. л.
Болгарський перець – 1/2 ч. л. (сушений)
Макарони – готові

Як приготувати М’ясна підлива з яловичини до макаронів

Покроковий рецепт

Цибулю почистити, дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове і рослинне масло, обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Цибулю перекласти зі сковороди в піалу.

У цій же сковороді обсмажити нарізану на невеликі шматочки яловичину до рум’яності, потім додати води і тушкувати близько 1 години (до готовності).

Повернути в сковороду смажену цибулю. Влити вершки, закип’ятити.

Додати борошна, сіль, шафран, сушений болгарський перець, перемішати. Тримати на вогні до загусання маси.

Макарони викласти на тарілку, зверху полити м’ясною підливою. Приємного апетиту!