Інгредієнти
Яловичина – 300 г | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Вершкове масло – 1 ст. л. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Вершки – 1 пачка (100 мл) | |
Борошно – 2 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Шафран – 1/2 ч. л. | |
Болгарський перець – 1/2 ч. л. (сушений) | |
Макарони – готові |
Як приготувати М’ясна підлива з яловичини до макаронів
Покроковий рецепт
Цибулю почистити, дрібно нарізати. У сковороді розігріти вершкове і рослинне масло, обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Цибулю перекласти зі сковороди в піалу.
У цій же сковороді обсмажити нарізану на невеликі шматочки яловичину до рум’яності, потім додати води і тушкувати близько 1 години (до готовності).
Повернути в сковороду смажену цибулю. Влити вершки, закип’ятити.
Додати борошна, сіль, шафран, сушений болгарський перець, перемішати. Тримати на вогні до загусання маси.
Макарони викласти на тарілку, зверху полити м’ясною підливою. Приємного апетиту!