Для приготування нам знадобитися мінімум продуктів і часу.І з цим рецептом впоратися навіть починаюча господиня.І так перейдемо до приготування м’яса по-французьки з курячого філе.
Інгредієнти
куряче філе – 2 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
сіль,перець чорний мелений,хмелі сунелі – 0.5 чайної ложки | |
майонез – 2 столові ложки | |
сир твердий – 200 грам |
Всім доброго часу доби,хочу поділитися з вами рецептом дуже швидкого,не складного у приготуванні страви.Яким я завжди доповнюю будь-який святковий стіл і це завжди безпрограшний варіант!У цієї страви величезна кількість варіантів,його готують із свинини,яловичини,філе курки або індички,додають помідори,солодкий перець,гриби,але я вирішила зробити сьогодні все дуже просто і швидко.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для приготування м’яса по-французьки.
Нарізаємо і відбиваємо куряче філе,укладаємо в форму, в якій будемо запікати.
Присипаємо спеціями куряче філе і змащуємо майонезом.
Нарізаємо цибулю півкільцями,викладаємо на м’ясо.
І останній етап перед відправленням страви в духовку,щедро посипаємо натертим сиром наше м’ясо.
Після закінчення 25 хвилин в духовці при температурі 170 градусів,м’ясо по-французьки з курячого філе готово!Приємного апетиту!